Letter to Nipsey

Meek Mill en Roddy Ricch doen een ode aan Nipsey Hussle met ‘Letter to Nipsey’

Als eerbetoon aan Nipsey Hussle doken Meek Mill en Roddy Ricch de studio in om ‘Letter to Nipsey’ te maken. Ook tijdens de Grammy’s werd er een moment genomen om stil te staan bij het verlies van de legend. Meek Mill trad samen met Roddy ‘Letter to Nipsey’ live op, en deelde het podium met Kirk Franklin, DJ Khaled en John Legend.

Dit bericht bekijken op Instagram

Respect I get a lot of it 🏆

Een bericht gedeeld door Meek Mill (@meekmill) op

De tune gaat onder andere over een brief van Barack Obama die als steunbetuiging aan de familie van Nipsey schreef, en de lyrics maakt het je moeilijk om het droog te houden. Nu is Letter to Nipsey ook te beluisteren op alle streamingsdiensten, evenals Meek’s zijn nieuwste release met Justin Timberlake ‘Believe‘.

Sinds hij op vrije voeten loopt is dit natuurlijk niet het enige indrukwekkende wat Meek heeft gedaan. Sinds nog maar kort neemt hij de volledige leiding over ‘Dream Chasers Records’, wat Jay Z hem uit handen heeft gegeven. Het label richt zich onder andere op talent acquisition, creative strategy and marketing en andere operaties. Kortom Meek is weer back in business. Letterlijk!

Meek Mill ft. Justin Timberlake – Believe