Schermafbeelding 2019-05-20 om 10.53.29

Meer dan miljoen GoT fans tekenen petitie voor herschrijven laatste seizoen

De meningen over het laatste seizoen van Game Of Thrones zijn verdeeld. De één vind het prachtig en de ander is ontevreden. Die laatste mening delen de meeste mensen, en er is zelfs een petitie gestart voor het herschrijven van dit laatste seizoen. Dit zou dan zonder de invloed van makers David Benioff en D.B. Weiss zijn. Er is nu al meer dan een miljoen keer voor getekend door fans van over de hele wereld.

Over dit laatste seizoen wordt gezegd dat de personages niet genoeg ontwikkeling doormaken, de storyline zwak is en het gehaast aanvoelt. Een van de mensen die tekende, suggereerde zelfs dat de schrijver van de boeken van GOT, George R.R. Martin het script maar zou moeten schrijven.

De petitie is te vinden op change.org en in de beschrijving staat: “David Benioff and D.B. Weiss have proven themselves to be woefully incompetent writers when they have no source material (i.e. the books) to fall back on. This series deserves a final season that makes sense. Subvert my expectations and make it happen, HBO!”

Heb je dus ook wat te klagen, dan kan je daar even tekenen. Maar kijk in elk geval vanavond nog even de laatste aflevering!