Megan Thee Stallion

Dit moet je weten over Megan Thee Stallion

We kennen Megan Thee Stallion van de Hot girl Summer anthems als Big Ole freak, Cash Shit, Freak Nasty en natuurlijk Hot Girl Summer. Met Megan Thee Stallion (24) heb je ongetwijfeld kennis gemaakt, nog niet zeker of het nou door haar barz, looks, work ethic, personality of sterke knieën komt. Ineens was ze daar, en ging meteen viral.

Before Fame
Haar talent voor rap is ergens vandaan gekomen, en haar inspiratie hoefde ze niet ver te zoeken. Megan ging al als kind regelmatig met haar moeder naar de studio omdat zij ook rapte onder de artiestennaam Holly-Wood. De appel ligt dus niet ver van de boom.


Dit bericht bekijken op Instagram

The best mom in the whole world. The strongest woman on the planet. I can’t even put complete sentences together rn RIP mama

Een bericht gedeeld door Hot Girl Meg (@theestallion) op

Ook haar oma (voormalig lerares) speelde een bepalende rol in het leven van de Houston rapper. Megan heeft niet alleen de beauty en barz, maar ook de brain. Haar oma heeft haar altijd aangespoord om naar school te gaan, zij is de reden dat ze school afgemaakt heeft.

Gedurende haar kinder- en tienertijd was Megan erg verlegen met een verborgen talent voor rap en dans. Pas op haar 18e liet ze haar eerste raps horen aan haar moeder, maar de teksten waren volgens haar zeggen te vulgair.

On a Rise
Op haar 21e mocht ze weer rappen. In college liet Thee stallion van haar horen, met haar appearence in the Houston Cypher brak ze door. Haar freestyles en flows trokken de aandacht van labels en momenteel is ze getekend bij Roc Nation.

Ze gaat sinds de release van Rich Ratchet en Like a Stallion als een speer en het bijzondere aan Megan is dat tijdens haar rise of fame haar studie in ‘health administration’ heeft afgerond. Sinds Cardi B is geen andere vrouwelijke rapper zo viraal gegaan als Megan Thee Stallion, en zelfs na het overlijden van haar moeder- en coach , weet zij zich goed staande te houden.

Haar naam komt trouwens uit haar pubertijd, Megan geeft in meerdere interviews aan dat de bijnaam ‘stallion’ komt van haar vrouwelijke rondingen en bouw op jonge leeftijd. Ze werd regelmatig gecatcalled op de middelbare school, tot ze op een moment ‘stallion’ werd genoemd en daarmee door het leven ging op social media.