white005_preview

Met de Oneplus 5T hoef je nooit meer te bedelen om een oplader

Het is een herkenbaar probleem: je gaat uit huis en voordat je uberhaupt écht onderweg bent is je telefoon al 50% batterij kwijt. Dan is het probleem niet alleen dat je al bijna leeg bent, maar ook dat het opladen uren kan duren.

Enter the OnePlus 5T – een telefoon die beide problemen uit de wereld werkt. Niet alleen is de accuduur fabeltastisch, maar de oplaadtijd is zo mogelijk nog wel beter. En dat is slechts één van de vele highlights van de OnePlus 5T.

white002_preview

De OnePlus introduceert nu zijn nieuwe Sandstone White editie in de vorm van een OnePkus 5T. Dit is een limited edition en heeft een heldere witte kleur en een textuur van een zandsteen; een throwback naar de allereerste OnePlus telefoon.

Binnen 30 minuten je telefoon opladen, een krankzinnig goede dual camera én plek voor twee SIM-kaarten. Klinkt als iets wat wij wel in onze zak willen schuiven.

white003_preview

De limited edition van de OnePlus is verkrijgbaar met 8 GB RAM en 128 GM aan opslag. Als je voorop wil lopen met de nieuwste smartphone, moet je snel zijn want hij is vanaf nu te koop voor 599 euro.