Schermafbeelding 2018-12-31 om 12.29.16

Met deze cheap cocktails maak je vanavond indruk

Misschien geef je vanavond een huisfeestje, of ga je naar een feest toe en moet je iets meenemen. Hoe dan ook, je wil indruk maken. Maar het is de 31e dus veel moneys heb je niet en bovendien ook geen tijd om uren in de keuken te staan.  Daarom delen wij vandaag een aantal cheap, maar lekkere cocktails waarmee je vanavond iedereen blij gaat maken.

Dark & Stormy
beverage_cold_drink_fruit_glass_hand_ice_iced_tea-1175666.jpg!d
Misschien heb je deze weleens voorbij zien komen bij een aflevering van ‘First Dates’. Daar bestellen zenuwachtige gasten graag een Dark & Stormy. Het enige wat je echt nodig hebt is rum en ginger beer.

Cuba Libre

1965-cuba-libre-cocktail-recipe-cuba-libre-coke-rum-and-lime-juice-cuba-cocktails

Ook dit is weer een simpel recept, maar toch iets anders dan je standaard Mojito. Rum had je nog over van je vorige cocktail, en dan heb je alleen nog een fles cola nodig. That’s it.

Tequila Sunrise

Schermafbeelding 2018-12-31 om 12.19.10

Voor deze cocktail heb je siroop, sinaasappelsap en tequila nodig. Drink hier alleen niet te veel van, want je zou hier weleens goed misselijk van kunnen worden.

Paloma

Schermafbeelding 2018-12-31 om 12.27.12

Voor deze cocktail moet je wel van grapefruit houden. Je had al tequila in huis voor de Sunrise cocktail, en voor dit drankje heb je dan alleen nog wat grapefruitsap en bruisend water nodig.

Black Russian & White Russian

Schermafbeelding 2018-12-31 om 12.29.16

Wil je iets meer uitgeven en echt indruk maken; kies dan voor Black Russian en White Russian met Kailua, dit is een koffielikeur die je mixt met rum. Voor de Black Russian heb je alleen de vorige genoemde ingrediënten nodig en voor de White Russian voeg je wat melk toe.