Schermafbeelding 2020-03-17 om 11.25.09

Met deze full body home work outs blijf je fit

Nu alle sportscholen gesloten zijn, moeten we maar van ons huis een gym maken. Veel sportscholen plaatsen daarom ook online work outs om hun klanten fit te houden maar ook op YouTube bestaan er al jaren talloze work outs die gewoon vanaf huis te volgen zijn. Wij hebben er een aantal uitgekozen die maar tien tot dertig minuten duren en waarmee je jouw hele body traint.

Pamela Reif- beginners training

Deze training is redelijk zwaar, maar door de pauzes tussendoor wel goed te doen. Ook chill is dat je hiervoor 0 equipment nodig hebt. Geen smoesjes dus.

Pamela Reif – intense training

Voor de mensen die al iets meer gevorderd zijn en uitgedaagd willen worden zoals in de sportschool, is deze work-out net wat leuker. Ook hier heb je lekker helemaal niets nodig, behalve misschien een yoga matje.

30 minuten zonder equipment

Wil je jouw booty en core even wat extra trainen, dan is dit is een goede training. Deze duurt een halfuurtje inclusief warming up en cool down.

Hiphop halfuur workout

Natuurlijk moesten we er ook een work-out bij zetten die in teken van hiphop staat; deze online sportles zorgt ervoor dat je helemaal fit wordt en dat alles op wat hiphop muziek.

Killer training van 10 minuten

Deze training wordt gegeven door een 50 jarige man, dus dit moeten wij ook kunnen, toch? Een killer work-out van maar tien minuutjes waarmee je alles traint.