bisecu3

Met dit slot is je fiets altijd veilig

Iedereen heeft wel eens dat ze na een lange dag op het station aankomen en opeens is hun fiets weg -of ze “vinden” een fiets -, met slot of zonder slot dieven zijn je altijd een stapje voor. Maar dit niet langer: Bisecu is een slot dat ervoor zorgt dat je fiets never meer “kwijt” is.

Bisecu fietsslot

Het slot vergrendeld en ontgrendeld automatisch, Bisecu is een cilindrisch slot, dat je vastmaakt aan het voorste wiel van je fiets. Op het eerste gezicht lijkt het alsof hij je fiets helemaal niet op slot kan maken. Het mechanisme is bewust niet zichtbaar, zodat het van de buitenkant niet doorgeknipt kan worden. Als je vaak je fietssleutel kwijt raakt zal je blij zijn om te weten dat je met dit slot geen sleutel nodig hebt. Het slot verbind je via bluetooth met de bijbehorende app op je smartphone. Als je in de buurt komt gaat het slot automatisch open en wanneer je weer wegloopt gaat je fiets vanzelf op slot.  Dat betekent niet dat de wereld vergaat wanneer je je smartphone kwijt bent. Je kunt op het slot ook handmatig een code invoeren om hem te openenen en te vergrendelen.

Omdat het slot met je telefoon is verbonden, kan hij je ook notificaties naar je sturen. Wanneer iemand aan je fiets komt krijg je meteen een melding. En als iemand je fiets probeert te stelen gaat er zelfs een alarm af.