Schermafbeelding 2016-09-09 om 16.07.28

Met dit vibrerende alarm begint je dag met een orgasme

Omdat het moment waarop de wekker gaat het meest afschuwelijke moment van de dag is, zijn er al meerdere innovaties het leven ingeroepen om je te helpen met opstaan. Bij de een moet je echt uit bed komen wil je het alarm uitzetten, bij de andere krijg je een klap in je gezicht wanneer het tijd is om op te staan. Deze nieuwe uitvinding voor vrouwen zorgt ervoor dat je juist heerlijk wakker wordt.

Dat belooft de Little Rooster alarm. De Little Rooster is een combinatie van een vibrator en een alarm, die ervoor zorgt dat je je hoogtepunt bereikt nog voor de dag is begonnen. Wie wil dat nou niet? Het kleine apparaatje wordt gedragen in de ondergoed, op zo’n manier dat het lange stuk de clitoris stimuleert. Je stelt de tijd in en in plaats van wakker te worden van keihard geluid, zorgt de Little Rooster ervoor dat je langzaam wakker getrild wordt.

Schermafbeelding 2016-09-09 om 16.00.42

Het apparaat heeft 27 verschillende levels die geen geluid maken. Je wordt dus niet wakker van een zoomende vibrator, maar echt van het gevoel. De €82 kostende alarm/vibrator is zo populair dat ze zijn uitverkocht. Het is nog wel mogelijk om ze te pre-orderen. We horen je denken: Dat is wel veel geld voor een alarmpje met een trilfunctie. Maar zeg nou eerlijk, hoeveel heb je over om met een lach op je gezicht wakker te worden?