WS-Ballinnn

Met Nike Air Jordan het voorjaar in

Wie heeft er afgelopen jaar niet gekeken naar de documentaire ‘The Last Dance’? Het gaat over de bijzondere en succesvolle basketbalcarrière van Michael Jordan. Misschien wel de beste basketballer ooit. Minstens even succesvol is zijn jarenlange samenwerking met Nike.

De Nike Air Jordan werd al gelanceerd in 1985 en was een ‘instant success’. In het eerste jaar werd er meer dan $100.000.000 omzet gedraaid met Air Jordan schoenen. Nog altijd maar liefst 8% van alle Nike verkopen is afkomstig van het label Jordan. En hoewel de Air Jordans altijd succesvol zijn gebleven () staat het merk door de docu nu opnieuw flink in de spotlights. En jij kunt uiteraard ook eigenaar zijn van een paar Air Jordans!

Wie voor het komende voorjaar op zoek is naar deze mooie sneakers kan o.a. terecht bij online modeplatform Winkelstraat.nl. Niet alleen kun je hier de nieuwste modellen vinden, ook zijn de sneakers uit oude collecties verkrijgbaar(soms in combinatie met een mooie korting). Kijk hier voor de herensneakers van Nike en hier voor de Nike sneakers voor de dames.

De Air Jordan zijn echte klassiekers. Het zijn sneakers waarvan iedereen zeker een mooi paar in zijn of haar kledingcollectie moet hebben. Dankzij – de bijzondere en kleurrijke ontwerpen zijn ze een perfecte aanvulling op elk outfit. Je hebt er gegarandeerd vele jaren plezier van!