MHD

MHD zit vast wegens een dodelijke vechtpartij, show in AFAS verzet

Slecht nieuws. Rapper MHD zou vanavond optreden in de AFAS Live, maar is gisteravond gearresteerd wegens een vechtpartij die deze zomer plaatsvond.

Bij dit incident is er iemand omgekomen en Mohammed Syllas, de echte naam van MHD, wordt als verdachte gezien. Wij hebben officieel nieuws gekregen van de boekers en die melden dat ze druk bezig zijn met het zoeken naar een vervangende datum voor zijn mogelijk laatste show in Nederland ooit.

“Wegens onvoorziene omstandigheden kan het concert van MHD in Amsterdam op 16 januari in AFAS Live tot onze grote spijt niet doorgaan. Wij werken hard aan een nieuwe datum in Amsterdam en hopen dit zo spoedig mogelijk te kunnen bevestigen! Dank voor je geduld en onze welgemeende excuses voor het ongemak.”

Gekochte kaarten blijven automatisch geldig voor de vervangende datum. Meer informatie volgt per email zodra de vervangende datum bekend is. Mocht je niet op de vervangende datum naar het concert kunnen, dan is er de mogelijkheid om tickets te retourneren via Ticketmaster.