Milkshake bar in Den Haag

De ultieme milkshake datespots in Amsterdam

Er is niets romantischer dan in een retro bar één milkshake delen met twee rietjes. Omdat cuffing season er bijna aan zit te komen hebben wil de leukste milkshake datespots in Amsterdam voor jou opgezocht.

via GIPHY

Corner Bakery


Dit bericht bekijken op Instagram

Go on, treat-yo-self 🍦#CornerBakeryAmsterdam

Een bericht gedeeld door Corner Bakery (@cornerbakeryamsterdam) op


De Corner Bakery heeft 3 locaties in Amsterdam, en naar hun zeggen the place to be for every foodie.  Niet alleen omdat zij een breed assortiment aan milkshakes en hot freak shakes hebben, maar ook een fleurige interieur in pastel kleuren.

Bulls and Dogs


De echte milkshake liefhebber moet zeker een bezoekje doen aan de Bulls and Dogs, met een aanbod van – hou je vast- 17 milkshakes! In unieke smaken als red velvet, green kiwi en tropical.

Lost in Amsterdam Lounge


Misschien wel de een van de gezelligste hangouts in Amsterdam, deze lounge is een mengelmoes van een cocktailbar, authentiek shisha lounge en een restaurant. Met 29 smaken milkshakes, waarvan 14 alcoholisch is het geen moeite lost te raken in Amsterdam.

Burgers  ‘n Shake


Eerder schreven we al over waar je voor een degelijke prijs lekkere burgers kan eten in Amsterdam, maar de tent heet niet voor niks Burgers ‘n Shake. Zij hebben namelijk ook 6 heerlijke shakes op hun menu staan en zijn op twee plekken in Amsterdam te vinden.

Deer Mama


Dit bericht bekijken op Instagram

Cream, get on top. Cream, sh-boogie bop. #chocolate #mylkshake #whippedcream #yesitsallvegan #deermama #cherryontop #loveontop

Een bericht gedeeld door Deer Mama (@deermama.nl) op


Opvallend aan deze Mylkshake bar, is dat zij alleen vegan en cruelty producten gebruiken. Dat geld ook voor hun milkshakes, zij hebben shakes in vijf unieke smaken én vier alcoholische milkshakes.