img-allshows-modern_family-S8

Modern Family stopt ermee na 10 seizoenen

De populaire Amerikaanse sitcom Modern Family gaat ermee stoppen. Dat lieten de makers van het programma weten. Levitan weet dat zijn publiek nog meer wil. ,,Juist daarom moeten we stoppen, vind ik. Zeg nooit nooit, maar ik kan me niet voorstellen dat we voorbij die tien seizoenen gaan”, laat hij los aan The Hollywood Reporter.

.Het contract van de acteurs loopt dit jaar af en om het te verlengen zouden Ed O’Neill, Sofia Vergara en Rico Rodriguez  veel geld moeten krijgen. Sarah Hyland vertelde aan Nylon magazine eerder: ,,Ik word Modern Family nooit zat, het heeft de beste cast ter wereld. Ik weet dat er gesproken wordt over de toekomst van de serie, maar ik kan me geen leven zonder voorstellen.” Ook Ty Burrell vindt dat het nog jaren mee kan. Hij wil nog zo’n 30 jaar Modern Family op tv.

Wat er ook gaat gebeuren met de serie, helemaal stoppen zal de serie waarschijnlijk niet, als het aan de acteurs ligt tenminste. In ieder geval, we houden jullie op de hoogte.