MRD

Maak kennis met MRD en zijn nieuwste tune ‘Geen Angst’ ft. LouiVos

Als je nog niet bekend bent met MRD, gaat daar nog heel snel verandering in komen. Dit aanstormende talent onderscheid zich van de scene met zijn melodieuze raps op trap/drill beats, en is een echte verfrissing voor de rap game. Daarmee wist MRD de aandacht te trekken van andere Nederlandse trap artiesten. De 22-jarige Amsterdam-Oost native dook samen met LouiVos de studio in om een banger te maken. ‘Geen Angst’ is tot stand gekomen toen Louis een sessie had en zijn vaste producer een demo van MRD liet horen, and the rest was history.

Geen Angst’ is niet zijn eerste samenwerking met een grote naam, afgelopen zomer dropte hij ‘Oeh Oeh’ ft. Murda net zoals vele andere track die hieronder te beluisteren zijn:

Bij een banger als ‘Geen Angst’ horen natuurlijk ook visuals, je ziet hoe de mannen flexen in een penthouse met uitzicht op de Rotterdam skyline, afgewisseld met shots in een kluis vol goudstaven.

Het ziet er naar uit dat wij nog veel van MRD kunnen verwachten, zijn debuut EP ‘Nachten in Oost‘  is dan ook vanaf 20 februari 2020 te beluisteren op alle streamingsdiensten.