Nesim

Multitalent Nesim inspireert jonge creatieven in opvallende RS-X3 Puzzle

Vorige week kon je Défano Holwijn al zien in de nieuwe videoserie van PUMA, die ze maken om te vieren dat ze een hele nieuwe reeks aan RS-X³ sneakers droppen. Hij gaf een aantal belangrijke keys mee voor de volgende generatie aan creatives die het willen maken – ditmaal is het de eer aan multitalent Nesim Najih.

Processed with VSCO with a5 preset

Nesim ken je van zijn virale YouTube account met Qucee: ‘Supergaande’. Maar dat is lang niet het enige wat het talent kan; hij rapt, presenteert en draait ook nog eens samen met Qucee. Daarom is het terecht dat hij hier vandaag staat en zijn gems meegeeft, die je moet toepassen als je ook zo’n alleskunner wil worden. Belangrijkste wat hij meegeeft is dat je in deze wereld risico’s moet durven nemen. Kom uit je comfy bubble, kijk verder. Nesim heeft één main drive in zijn werk, en volgens hem is het key om ook zoiets te hebben zodat je altijd gemotiveerd en gefocust op je dromen blijft.

Bij die keys past de nieuwe PUMA RS-X³ perfect: net zo outstanding met het bulky design, de bold colors, het opvallende patroon en het dikke platform. Met de sneakers val je op, en dat is precies de bedoeling. De colorway die Nesim draagt is wit met donkerblauw, rood en lichtgrijze details.

Processed with VSCO with a5 preset

De nieuwe PUMA RS-X³ komt ook nog in drie andere colorways uit: één totaal roze, eentje met primaire kleuren en een classic grijze. De RS-X3 Puzzle pack komt uit op 9 november bij winkels als The Athlete’s Foot, Sneakers en Take-Off.

Processed with VSCO with al1 preset

Processed with VSCO with a5 preset