N.E.P.

Maak kennis met de boys van N.E.P. en hun nieuwe release ‘Ontbijt’

Wij laten je dit keer kennis maken met een paar neppe guys, ja dat lees je goed! Je hebt ze misschien al voorbij zien komen in onze hot releases compilatie van afgelopen vrijdag. De boys van N.E.P. dropte begin dit weekend hun debut EP genaamd ‘Ontbijt‘ samen met de videoclip van ‘Laissezplan‘ (Leidseplein), maar de echte vraag is nu, wie zijn deze guys?

Net zoals veel artiesten uit de grote steden, zijn de boys van N.E.P. een creatives collectief. Zij bestaan onder andere uit vormgevers, filmmakers fashion designers en muzikanten, dat betekent dat al hun art in-house wordt gemaakt in Amsterdam en omstreken. Ook hun debut EP ‘Ontbijt‘ en videoclip voor ‘Laissezplan‘ (die ik overigens keihard vind) zijn zonder budget gemaakt, and they still made it work!

Laissezplan oftewel Leidseplein was het zaadje voor wat binnen een jaar uitgroeide tot het ‘Ontbijt’ EP wat afgelopen vrijdag uitkwam samen met de clip.  In de clip is te zien hoe Linkinbio en mas.kin elkaar proberen te meeten op Laissezplan, omdat ze van elkaar gescheiden zijn met een zwarte balk communiceren de twee met elkaar doormiddel van een zwarte sporttas. Het harde aan deze clip is dat de belevenissen van hun onderweg naar Leidseplein naast elkaar zijn geëdit en je het idee van de sporttas meteen doorhebt.

De boys van N.E.P. zijn geen newbies to the scene, in februari brachten zijn hun eerste single ‘FOK DAT’ uit wat nu ook op de EP te beluisteren is. Sindsdien gaan zij als een speer, zij hebben inmiddels al op Kwakoe en vunzige deuntjes gestaan en kunnen niet wachten om, nieuwe tunes te maken en constanter te releasen. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar wat de boys van N.E.P voor ons in petto hebben en houden je graag op de hoogte van hun nieuwste releases.