Schermafbeelding 2019-12-11 om 15.16.36

Narco Polo brengt eigenzinnige sound terug met ‘FIFA’

De laatste jaren heeft de eigenzinnige rapper Naro Polo sporadisch van zich laten horen met internationale tracks als ‘Zahri’, ‘Riche’ en ‘Haschich‘, maar nu is hij klaar voor een nieuwe move: in januari 2020 brengt hij zijn debuut EP ‘TRAPLAND’ uit in zijn thuisland. Maar niet voordat hij de harde track ‘FIFA’ met ons deelt.

Schermafbeelding 2019-12-11 om 15.12.35

‘FIFA’ staat symbool voor de sound van TRAPLAND: Rauw, gritty en met een terugblik naar zijn verleden.“Kom uit die gimma, slaap niet op jezelf en get die peso’s. Voor jou, je familie, je legacy. Het kan nu ook meer dan ooit tevoren. Daar staat FIFA voor als track.” Vroeger voelde Narco Polo zich niet thuis in het kleine dorpje in Oost Nederland waar hij opgroeide. In hiphop voelde Narco zich daarentegen wél thuis. Hij nam afstand van de Hollandse cultuur en creëerde een eigen groep, dat leidde uiteindelijk tot een aantal donkere jaren op straat. De struggle van het hebben van een kleur in het Oosten van Nederland maakte het niet makkelijker. Maar nu wil hij dat omzetten in iets positiefs door zijn muziek; die positieve energie geeft hij mee aan de youth.

Persfoto - FIFA main

De track is geproduceerd door Samuel Kareem, die je kan kennen van muziek voor RIMON, Yung NNeleg en Tads Thots. Visuals zijn gecreëerd door het ALLE$ collectief, samen zijn ze klaar om hun plek in de hiphopcultuur van Nederland te ownen. Want volgens Narco Polo mag daar wel een keer verandering in komen, hij geeft alvast het goede voorbeeld. Beluister en kijk ‘FIFA’ hieronder en maak jezelf klaar voor TRAPLAND Season.