wingman1-1

Nieuwe dating-app ‘Wingman’ legt jouw liefdesleven in de handen van je vrienden

Ook zo klaar met het feit dat je zelf altijd op de verkeerde mannen/vrouwen valt? Snappen we helemaal. En Londenaar Tina Wilson ook. Zij bedacht daarom de app ‘Wingman’ die jouw liefdesleven volledig in handen van je vrienden legt. Omdat die veel beter weten wat bij jou past dan jijzelf.

wingman1-1

De app is eerder een soort matchmaker dan een traditionele dating-app. De app haalt info van je Facebook, je wingman krijgt daarna de mogelijkheden je Wingman-profiel aan te passen. Denk hierbij aan profielfoto’s en beschrijvingen. Ook kan de wingman een (hopelijk positieve) recensie over je schrijven. Uiteindelijk houd je wel een zekere controle; je kunt altijd verwijderen wat er door je ‘vrienden’ geschreven wordt.

Mocht je zelf iemand tegenkomen dan kun je die persoon soort van ‘aanvinken’. Je wingman heeft echter het finale oordeel en beslist of jullie een match worden of niet. Omdat je vrienden weten wat goed voor je is.

Dus, heb je vrienden/vriendinnen die altijd met de verkeerde thuiskomen? Even die Wingman installeren en gaan met die banaan. Binnenkort, want de app is voorlopig alleen in de VS beschikbaar.

Of ga op zoek naar een levensgezel met de app Hater, die jou koppelt op basis van dingen waar je een hekel aan hebt.