Screen Shot 2019-01-09 at 16.57.12

Ocho & Ibs zijn het meest nonchalante rapduo ooit

Een tijdje geleden riepen we voor het eerst het publiek op om opkomend of verborgen talent te taggen onder onze post en Trapmoneybiggie was onze eerste artiest van de week. We zijn nu een tijdje verder en hebben besloten om dit weer op te pakken, nadat we op een tweede post weer meer dan twee duizend reacties kregen en we weer een besef kregen van hoeveel talent er rondloopt.

Screen Shot 2019-01-09 at 16.58.43

Als mensen denken aan het succes van rappers dan denken ze waarschijnlijk aan de kwaliteit van de bars, de beats, de saus van die gene of puur zijn/haar marketingplannen. Veel mensen vergeten echter het belangrijkste instrument: de stem. Leer hoe je je stem het beste in kunt zetten en muziek maken voelt gelijk een stuk natuurlijker, en dat is precies wat Ocho & Ibs zo goed doen.

De Amsterdammers gebruiken hun lage stemmen namelijk precies hoe je hem wilt horen: nonchalant. Ze hebben een balans gevonden in nonchalante flows en keiharde beats, waardoor je hoe dan ook uit je stoel komt als er een track wordt opgezet van de twee. Ze beperken zich echter zeker niet alleen tot rappen en op hun laatste project, Laatste Bus: Pussy is Poëzie nemen juist de melodieuze tracks over. Vandaar ook de naam, want het is een perfect project om in de laatste bus te luisteren. Dit laat zien dat het een veelzijdig duo is waar we zeker meer van willen horen in 2019. Check hieronder voor meer muziek van Ocho & Ibs en hun socials.

View this post on Instagram

Spring/Summer '18

A post shared by ¿¡ (@ibsenator) on