drake j lo

Of course heeft Drake het in zijn nieuwe songs over de nooit bestaande relatie met J. Lo

Zonder twijfel houden we van Drake, niet alleen omringt hij zich met de mooiste vrouwen, hij geeft ons ook het idee dat ‘Nice Guys’ nog bestaan, terwijl hij met zijn muziek zelfs je maagzuur omtovert naar vlinders in je buik. We hebben er niet heel veel over gepost, maar het is je vast niet ontgaan dat zijn album More Life zaterdag de hitlijsten en Instagramfeeds overnam. Ja, dit is dus oud nieuws, maar wat als we je nu vertellen dat Drake in zijn nieuwe songs hint naar de drunktexting naar en ghosting van zijn ‘ex’ Jennifer Lopez. Okay, niet zo boos; ze hadden niks, we know. Als je nou niet weet wat ghosting is, klik dan hier.

Naast samenwerkingen met Stevie Wonder, Lionel Richie en Kanye West bevat de playlist dus ook nog twee unieke verwijzingen naar je favoriete latina. Waaronder dus drunktexting?

Drake

1. Jawel, in het nummer ‘Free Smoke’ rapt de six rapper:

Iced up, my day slow

Silk pajamas when I wake though

Mirror bound to the face though

I drunk text JLo

Old number so it bounce back

Nu is het alleen nog de vraag of JLo Drake geblokkeerd heeft, of dat ze een nieuw nummer heeft genomen om zijn belletjes te voorkomen.

2. In het nummer Teenage Fever sampled Drizzy JLo’s goldie ‘If you had my love‘. Waarom dit relevant is? Omdat het om dezelfde tekst gaat en het in principe allemaal over vreemdgaan gaat.

If you had my love, and I gave you all my trust

Would you comfort me?

And if somehow you knew that your love would be untrue

Would you lie to me and call me ‘baby?’

Dit is uiteraard allemaal te herleiden naar de romantische periode tussen de twee, die tijd waarin heel de wereld van mening was dat het een goed stelletje is, ahum. Maar voor het eerste toonde Drake zijn dark side door ineens een koffietje te doen in Amsterdam, met nota bene een geroutineerde pornster. Heel toevallig dat Jennifer die dag dit postte op haar Instagram:

 

Uiteraard schuilt er een verhaal achter deze boodschap. Opmerkelijk is wel dat de vrouw met klasse op de rode loper en bij Ellen nog aangeeft dat de twee gewoon een gezonde vriendschappelijke relatie onderhouden. Naar eigen zeggen vindt ze zijn muziek helemaal het einde. Laten we er dan maar vanuit gaan dat ook zij dit op heeft gepikt, toch? Dit kan dus nog spannend worden.. Vooralsnog heeft ze wel gelijk tho, timing is everything.

Source: Elitedaily