Screen-Shot-2019-12-10-at-9.37.23-AM (2)

Deze zaterdag maakt OG retro Air Jordan 11 Bred comeback bij SNIPES

De Air Jordan 11 Bred was één van de meest populaire colorways die ooit gemaakt zijn in de Air Jordan lijn, en die iconische sneaker komt dit weekend gewoon weer terug. En dat wordt gevierd in de Damrak store van Amsterdam, waar je ook nog een kans maakt op dikke prijzen.

air-jrodan-11-bred-kickz-editorial-56

De originele Air Jordan Bred 11 is zo bijzonder omdat deze vroeger door Michael Jordan werd gedragen tijdens de NBA Playoffs in 1996. Hiermee won hij het kampioenschap en werd de NBA finals MVP. Tegenwoordig zijn de comfy sneakers niet alleen te zien op het basketbalveld, maar ook op straat. Dat hebben ze waarschijnlijk te danken aan het slicke design en de opvallende kleuren. De retro 2019 versie komt in een originele hooggesneden lakleercontstructie en heeft leren accenten met een rood Jumpman-logo aan de bovenkant. Het verschil is dat we op de hiel nu het nummer ’23’ zien staan in plaats van ’45’ – met deze retro Air Jordan 11 Bred ga je indruk maken.

air-jrodan-11-bred-kickz-editorial-4

Deze zaterdag dropt de schoen in de SNIPES Damrak Store in Amsterdam, en dat gaat groots gevierd worden. De hele store zal in het teken staan van de release en omgetoverd worden tot Air Jordan 11 walhalla. Als je langskomt maak je daarnaast ook nog eens kans op een hele toffe prijs: je kunt 500 euro an shoptegoed bij SNIPES winnen. Hoe? Je maakt die dag een foto van jezelf in de Damrak SNIPES store met #snipesjordan en @snipes; dan maak je kans op het lekkere bedrag om nieuwe items voor de winter te shoppen. Zien we je daar?

air-jrodan-11-bred-kickz-editorial-26

air-jrodan-11-bred-kickz-editorial-9