hoppa

Ongelofelijke transformatie van dakloze man doet hem in tranen uitbarsten

Het is vandaag meteorologisch gezien de eerste officiële lente-dag, maar het weer geeft weinig reden tot vreugde. Gelukkig zijn wij er en hebben we een heel fijn feel-good-artikeltje voor je. Toen een dakloze Spaanse man een nieuw kapsel, getrimde baard en nieuwe kleren aangemeten kreeg, veranderde niet alleen zijn uiterlijk, maar zijn hele leven.

Jose

De Spaanse Jose Antonio, levend in de straten van Palma, is al 25 jaar dakloos en zag er daardoor vrij verwilderd uit. Salva Garcia, eigenaar van de ‘La Salvajeria’ kapsalon, nodigde Jose daarop uit voor een goede knip- en scheerbeurt. De spiegel bleef tijdens deze werkzaamheden volledig bedekt, waardoor Jose niet kon zien wat er allemaal gebeurde.

Jose 2

Toen Jose uiteindelijk in de spiegel keek en zijn geknipte, bruin geverfde haar en netjes getrimde baard zag, barstte hij in tranen uit. ‘Mijn God… Ben ik dit?’ Roept hij in de video die de kapsalon online heeft gezet. Genietend van zijn nieuwe voorkomen, gaat Jose vervolgens de stad in, waar hij het ene compliment na het andere krijgt van de stadsbewoners.

Jose 3

Inmiddels ontvangt Jose financiële hulp van een verder niet genoemd bedrijf en zou hij zelfs van de straten zijn en onderdak gevonden hebben! ‘It wasn’t just a change of look. It changed my life,’ aldus Jose tegen verslaggevers. Check hieronder het filmpje dat kapsalon La Salvajeria maakte over de transformatie van Jose: