Schermafbeelding 2018-07-13 om 15.31.45

Onze ideale timetable voor Vunzige Deuntjes Festival 2018

Morgen is het weer tijd voor het lekkerste en vunzigste festival van het jaar: Vunzige Deuntjes Festival. Zoals elk jaar is ook dit festival helemaal uitverkocht, dus dat belooft wat. Ook zijn ze overgestapt naar het n1 terrein omdat ze 3.000 extra bezoekers hebben.

Dit jaar heeft BALLINNN’ een eigen stage waarin we jullie de hele dag voorzien van hiphop, grime, een beetje Soulection, UK Garage/Bass en muziek van de meest veelbelovende nieuwe DJ’s. Mocht je nog geen strakke planning hebben voor deze mooie dag of dezelfde smaak muziek hebben als ons, check dan snel onderstaand timetable voor Vunzige Deuntjes Festival 2018.

Screen-Shot-2018-07-12-at-14.08.42

Het festival telt zeven stages; de LIVE STAGE, de CLUB STAGE, TROPICAL STAGE, THROWBACK STAGE, onze eigen BALLINNN STAGE, de TROPICAL HOT TUB AREA en de SILENT DISCO STAGE. Om 12 uur begint het feestje, en we raden je aan te beginnen bij de LIVE STAGE waar April Grey en Rey Tranquillo voor een lekker begin van de dag zorgen.

Schermafbeelding 2018-07-13 om 15.23.16

Om 13:00 uur ga je naar de BALLINNN’ STAGE voor BALLINNN’ Sound System. Blijf hier een uurtje chillen en ga hierna terug naar de LIVE STAGE voor het optreden van Idaly. Hier ben je om 16:00 uur klaar en dan kan je weer naar onze stage voor Yung Chale. Deze DJ/producer is deel van Goldsmith, de creative agency die afgelopen januari hun debuut EP uitbracht. Om 17:00 uur neem je even een halfuurtje pauze om je ready te maken voor Bokoesam, want hierna ga je direct door naar Ronnie Flex en Deuxperience, die allemaal bij de LIVE te vinden zijn.

Schermafbeelding-2016-01-19-om-13.30.40

Het is inmiddels 20:30 uur en het is tijd voor Sango. Je kon hier tijdens Ronnie Flex ook al heen rennen om de volledige show mee te maken, maar anders heb je nu nog een halfuurtje om even heel hard te gaan bij deze Soulection DJ. Je bent nu nog bij de BALLINNN’ stage en je kan er voor kiezen om te blijven voor Jarreau Vandal – wat altijd een succes is – of je kan naar Broederliefde, wat ongetwijfeld ook een feestje wordt.

Het is nu rond tienen en het is aan jou om het feestje in Grime stijl af te sluiten met Team Oullie, of te dansen bij een aantal DJ’s bij de CLUB STAGE. Vergeet tussendoor niet om af en toe langs de THROWBACK STAGE te gaan voor wat oude bekenden, of naar de SILENT DISCO te gaan als je even zin hebt om ongeremd los te gaan. Wie zien we morgen?