PARTYNEXTDOOR

PARTYNEXTDOOR en Rihanna zijn na drie jaar terug met collab

PARTYNEXTDOOR heeft zijn langverwachte album eindelijk gedropt. PARTYMOBILE is uit en niemand minder dan Rihanna staat op een van de tracks. De Canadese zanger heeft ons drie jaar lang laten wachten, maar it was worth the wait.

PND

Het album PARTYMOBILE is de ideale soundtrack terwijl je ‘s avonds laat naar huis rijdt. De tracks coveren verschillende onderwerpen die we allemaal wel eens hebben meegemaakt. Van persoonlijke groei tot het bijleggen van fouten in het verleden en relaties die pijnlijk eindigen. Er is ons verteld dat de track SAVAGE ANTHEM over ex-vriendin Kehlani gaat. The feels tijdens het luisteren van PARTYMOBILE are very real.

PARTYNEXTDOOR is een certified hitmaker. In 2017 won hij een Grammy voor zijn single Come and See Me. Zijn drie self titled mixtapes – PARTYNEXTDOOR, PARTYNEXTDOOR TWO & PARTYNEXTDOOR 3 – waren een inspiratiebron voor talloze producers, songwriters en artiesten. PND is verantwoordelijk voor de bangers Wild Thoughts en Work van Rihanna, die we nog steeds kunnen horen op elke fissa. We kunnen ervan uitgaan dat de reünie van de twee op de track BELIEVE ME weer gaat zorgen voor een mega hit. Luister het album hieronder: