Schermafbeelding 2019-07-09 om 10.35.37

Pinkorangeclub maakt zich klaar voor release zomercollectie met prachtig lookbook

Pinkorangeclub is een kledingmerk dat is opgezet door vijf vrienden van Vlieland. En daarop is de kleding ook gebaseerd; we zien de kleuren terug van typische Vlieland-elementen als de vuurtoren, de duinen en natuurlijk de Waddenzee. Je denkt hierbij misschien aan geitenwollensokken, maar niets is minder waar. Pinkorangeclub maakt toffe streetwear fashion die een eerbetoon geeft aan ons mooie eiland Vlieland en daarnaast zetten ze jonge kunstenaars in de spotlight.

POC2

Pinkorangeclub werkt voor hun collecties vaak samen met jonge, opkomende kunstenaars waarmee ze exclusieve, kwalitatieve fashion uitbrengen. Maar twee keer per jaar komen ze met een eigen collectie die wat meer basic en toegankelijk is. Deze week komen de jongens van Pinkorangeclub met een nieuwe zomercollectie. Voor het lookbook zijn ze nu iets verder afgereisd dan de vertrouwde Wadden. Het lookbook is namelijk geschoten in Zuid-Europa. In de fotoserie wordt wel geknipoogd naar Vlieland door bij de vuurtoren te schieten en de keywords natuur, vriendschap en vrijheid centraal te stellen. Deze woorden staan volgens de vriendengroep ook voor het Waddeneiland.

De items uit de collectie hebben een cleane look en het ‘wavy’ logo refereert naar de zee en de zomer. De collectie is vanaf 10 juli verkrijgbaar in de webshop. De beelden uit het lookbook zijn hieronder te vinden.

POC40 POC19 POC10 POC1 POC30 POC48 POC47 POC61