Popcorn smaken kokos

Deze popcorn smaken heb je waarschijnlijk nog nooit geprobeerd

Een filmavond thuis is natuurlijk niet compleet zonder snacks, en het meest voor de hand liggende voor bij de film is natuurlijk popcorn. Maar dat hoeft natuurlijk niet je basic popcorn met zout of suiker te zijn, je kan er altijd je eigen twist aan geven zonder dat het al te moeilijk hoeft te zijn. Dit zijn vier bijzondere popcorn smaken die je waarschijnlijk nog nooit hebt geprobeerd:

Witte chocolade popcorn
Gingerbread White Chocolate Popcorn 1
Om deze popcorn te maken smelt je 200 gram witte chocolade, voeg je er 3 eetlepels kokosolie bij en meng je dit met de popcorn.

Rozemarijn-kaas popcorn
Schermafbeelding 2020-01-31 om 14.32.18
Ook deze bijzondere popcorn is heel makkelijk te maken. Maak normale popcorn, voeg er zout en rozemarijn (naar smaak) aan toe en bedek de popcorn met een laagje Parmezaanse kaas.

Pinda-honing popcorn
Honey-Peanut-Butter-Popcorn_close
Smelt in een pan ¼ kop honing en roer er een halve kop pindakaas doorheen tot het vloeibaar is. Dit mengsel meng je door de popcorn en je hebt een heerlijke honing-pinda popcorn. Tip: meng door de popcorn eerst wat gewone pinda’s voor extra smaak.

Kokospopcorn
koks
Verwarm 3 eetlepels kokosolie in een pan en meng het met de popcorn. Strooi er geraspte kokos overheen en je kokospopcorn is klaar.