roomraiders

19 programma’s uit onze youth die we stiekem wel een beetje missen

Zodra we thuis kwamen vanuit school ploften we neer op onze bank en flipte de TV aan. Tot dat moeders het avondeten aankondigden konden wij met vierkante ogen blijven staren naar de televisie. Misschien was jij ze al vergeten – maar onderstaand een lijstje van de shows die wij in onze jongere jaren maar te graag keken – en soms stiekem toch wel weer een beetje missen.

1. Cribs

cribsEen exclusief kijkje in de mega mansion’s van menig celebrity. Zwembaden, honderden hectare meters aan land, eigen bioscoopzalen en niet te vergeten een uitgebreide beschrijving over welke auto’s je favorite allemaal op zijn oprit had staan.

2. Dismissed

dismissedJa, dames en heren, zo werd er destijds gedate; in drievoud. Was je het derde wiel zat? Gaf je haar lekker een Time-Out en mocht ze de make-out session van verderop bekijken.

3. Room Raiders

roomraidersZowel de in scene-gezette-ontvoering tot aan de uiteindelijke keuze was deze show genius. Maar eigenlijk waren de reacties vanuit het busje en de gênante voorwerpen uit de slaapkamers toch wel het leukst.

4. Next

nextNog zo’n heerlijk datingprogramma. Je weet wel, in die bus – en als je dan niet interessant genoeg was voor je date werd je de deur gewezen. NEXT!

5. The X effect

the x effectNee, natuurlijk loopt het verkeerd af als je twee exen in één appartement stopt. En die zenuwslopende rode lamp die ging opgloeien bij elke aanraking. Om maar te zwijgen over de spannende ontknoping: wie zal ze kiezen? Voor haar huidige vriend of haar ex? En het meest grandioze was dan wanneer de vreemdgaande chick alsnog voor haar huidige vriend koos – waarop haar vriend haar de rug toe keerde. Tsja, sta je dan.

6. Making the video

making the video
Backstage meekijken met de opnames van de videoclip van Britney Spears. En hoe speciaal we ons wel niet voelden als ze in de camera vertelde over de gang van zaken.

7. Life of Ryan

lifeofryanHoe de meisjes vroeger wegdroomden bij zijn blauwe ogen – en geen f*cks gaven om zijn eigenlijke carriere als skateboader

8. Pimp my Ride

pimpmyrideEen bubbelbad in je waggie? Dikke geluidsinstallatie? Nieuwe bekleding en 22 inch velgen? De hyperactieve Xzibit kreeg je er gratis bij.

9. Punk’d

punkdJa, ja – er worden momenteel nieuwe afleveringen gemaakt. But we’re talking bout the old days ya’ll.

10. Run’s House

runshouseWeekendmarathon’s keken we. Who’s House? RUN’S HOUSE!

11. My Super Sweet Sixteen

supersweetsixteen
Hoeveel rijkelui’s kindjes hier wel niet hebben staan schreeuwen omdat hun nieuwe gloednieuwe Mercedes niet de goede lak had. En wat een frustratie als het feest in de praktijk vaak anders uitpakte dan gepland. Heerlijke televisie.

12. The Simple Life – Paris Hilton & Nicole Richie

parisnicoleHersenloze chicks zien ‘werken’ op een een boerderij was op één of andere manier toch ook best leuk om te kijken.

13. Paris Hilton -My new BFF

my bffEn nadat Paris Hilton en Nicole Richie niet meer zo cool met elkaar waren kreeg Paris natuurlijk d’r eigen showtje.

14. The Box Music Televison
thebox
En kennen we deze nog? Helaas verdween de muziekzender al snel van de buis.

15. Re-action

kempi
En toen was daar TMF

 16. Kijk dit nou!

kijkditnouveronica
Waar we onder andere Veronica van kennen

17. Valerio duikt onder

valerioduiktonder
Valerio sprak de vrouwlijke doelgroep wel aan

18. Wakker worden met Valerio

wakkerworden metvalerio
Nog zo’n variant dat voort borduurde op Valerio’s droge humor

19. Wat te doen voor je poen?

wattedoenvoorjepoen
Van dit programma konden we ook echt nog wat leren – welke baantjes waren te doen en welke niet?

Bron: Glamour