PUMA_ACA_NISALAVIN-45

PUMA Academy maakt zich klaar voor een gloednieuw semester all about ontwikkeling en business

PUMA zet zich in voor female empowerement. Dat lieten ze al zien met de #DoYouSessions, maar vorig jaar namen ze de grote stap om de succesvolle PUMA Academy op te richten. Een inspirerend platform voor jonge, ambitieuze vrouwen die alles uit zichzelf willen halen. Er vonden motiverende on- en offline lessen plaats door powerladies zoals Froukje Bouma en Shelly Sterk, en er werden belangrijke tools gedeeld. Nu is het een jaar later en keert de PUMA Academy terug met een gloednieuw semester.

L_PUMA_ACA_NISALAVIN-6

Na vorig seizoen de inspirerende kick-off plaatsvond rondom het chasen van je dromen, draait dit semester juist allemaal om carrière & ontwikkeling. Nu je helemaal zen bent en nog sterker in je schoenen staat, kun je dus checken hoe je die first steps to the top neemt. Je gaat je business skills naar een hoger level brengen door bijvoorbeeld te leren over personal branding, en te leren hoe je over salaris moet onderhandelen. Het nieuwe thema past goed bij het merk; ze gaan vaak collabs aan met jonge creatieven om deze te supporten. Nu willen ze jonge vrouwen van nog dichterbij helpen bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling. De masterclasses worden dit semester gegeven door de vrouwelijke ondernemers Emilie Sobels van Hashtag Workmode, Hanane Abaydi van FDBCK Agency en Nany Poleon van BrandedU.

L_PUMA_ACA_NISALAVIN-44a24fecba-cef2-4def-a503-ae0d4a2ecf88

Het nieuwe semester duurt drie maanden met offline masterclasses op 2 december, 20 januari en op 3 maart in Amsterdam. Online en interactief meedoen kan altijd, nog tot een half jaar na de les. Op PUMAacademy.nl kan je naast online lessen volgen en tips & tricks lezen, ook met anderen in contact komen om elkaar te inspireren. Niet alleen met studiegenoten, maar ook met een aantal bekende boss ass ladies: Tabitha, Lauwtje, Isadee Jansen en Romy d’Fonseca. Allemaal stuk voor stuk vrouwen die hun eigen ontwikkeling op de eerste plaats hebben gezet.

Ben jij klaar voor de next step in je carrière? Meld je dan gratis aan op www.PUMAacademy.nl en schrijf een originele motivatie zodat je ook nog eens kans maakt om bij die fysieke cursussen te zijn. Deze worden gegeven voor kleine groepen in Amsterdam, in de classroom van de PUMA Academy. Goodluck!

PUMA_ACA_NISALAVIN-52