Screenshot 2020-12-02 at 18.15.22

De disruptieve RS-Curve Glow voor vrouwen is een go-to voor de generatie van allrounders

De snelheid van leven anno nu is aanzienlijk vermenigvuldigd tegenover oudere generaties. Wie heeft nog de tijd om iedere ochtend voor de spiegel te staan om te checken hoe sneakers staan voor vertrek.  Met de subjectieve tijdsbeleving in onze gedachten creëren we naast de de pace ook een ideaalbeeld van onszelf. Dat beeld komt niet altijd overeen met wat we voor ons zien. Om die twijfel onder tijdsdruk te minimaliseren moet je zekerheden introduceren in je leven om dit te voorkomen. De nieuwe RS-Curve sneaker leent zich er dan ook perfect voor om deze onnodige twijfel over sneakers voor altijd te skippen.

20AW_Social_SP_RS-Cuve_Wns_Influencer_mscrisssy_019

PUMA’s nieuwste toevoeging op de royale RS-Family houdt het vaandel hoog met de retro-geïnspireerde silhouette. De sneaker is een kalme start van de dag, een comfortable dag uit de deur, en een verfijnde basis onder iedere fit. De chunky vorm en verfijnde curve kromt in een bijna perfecte stroomlijn met de benen.

20AW_Social_SP_RS-Cuve_Wns_Influencer_milan.mathew_003

Of je nou de eeuwige ‘cozy-girl’ bent die neigt naar meer comfort, of meer athleisure leeft met een behoefte aan tactical wear, voor iedere stijl heeft de RS-Curve Glow een matching colourway. De afwerking heeft met een metalen folie hittepers wat een glimmend effect creëert. We zijn bij het punt in fashion aangekomen waar bulky zonder reden gewoonweg niet meer kan. De contouren van een gestroomlijnde look beginnen zoals elk constructie bij het fundament. Begin daarom je dag sterk met een solide basis.

20AW_Social_SP_RS-Cuve_Wns_Influencer_tashimrod_002

De nieuwe RS-Curve Glow is voor alle vrouwen en beschikbaar in de colour ways black/white, white/grey & white/black/pink. Stap in de wereld van PUMA’s  nieuwste sneakers, vanaf 1 december verkrijgbaar bij De Bijenkorf, The Athlete’s Foot & Sneaker District.

20AW_Social_SP_RS-Cuve_Wns_Influencer_shanwiththesnax_003