19SS_xSP_Cali-Wns-Product_068_RGB

PUMA brengt met nieuwe Cali model een ode aan California

PUMA is de afgelopen maanden bezig met het heruitvinden van bekende OG PUMA stijlen. Denk bijvoorbeeld aan de reboot van de RS (Running System) stijlen of de restyling van de ‘Thunder‘. Dit keer is het tijd voor een reboot van een andere PUMA klassieker, de OG California a.k.a. de ‘Cali’.

Waar de PUMA California ooit begon als een schoen voor op de tennisbaan, maakte de schoen al snel de overstap naar ‘fashionable’ en ‘streetwear’. De OG low-key style bevatte metallic lederen details en de, inmiddels bekende, chunky zool. Deze combinatie zorgde ervoor dat de PUMA California zoveel succes had – ook buiten de tennisbaan.

18AW_SOCIAL_IG_SP_PNA_CALI_Post_2400x2400px_HERO-PINK

Dit jaar kunnen we die West Coast vibes gaan herbeleven met de vernieuwde Cali silhouette voor het Fall/Winter seizoen. De schoen zal uitkomen in twee edities: de Cali Women’s en Cali Emboss Women’s waarvan één met een prachtstaaltje pastel op de proppen komt – true aan de identiteit en vibe van California. Als de typische laidbackness van California uit te drukken was in een schoen, dan krijg je de PUMA Cali.

De Cali Women’s bevat een volledig premium-lederen upper, rubberen details en we spotten de bekende PUMA branding op de tong. De Cali Women’s zal uitkomen in een frisse witte colorway en de Cali Emboss Women’s zal verschijnen in pastelkleur en bevat premium slangenleer.

18AW_SOCIAL_TW_SP_PNA_CALI_Post_20148x1024px_HERO-WHITE

Dit is niet alles, er komen in November namelijk nog meer colorways van de PUMA Cali uit – met Selena Gomez die als gezicht van de campagne gaat dienen – de ambassadrice van PUMA staat symbool voor de #DoYou mentaliteit en was al vaker als gezicht van PUMA te zien – nu krijgt de van origine Texaanse zangeres de kans om haar nieuwe homestate (Cali) te representen.

De Cali’s zijn vanaf vandaag te koop bij OmodaPUMA.com en bij de verschillende PUMA stores.

19SS_xSP_Cali-Wns-Product_068_RGB19SS_xSP_Cali-Wns-Product_073_RGB