20SS_xSP_Selena-Gomez_Cali-Sport-Mix_1193

De nieuwe PUMA Cali Sport is de sneaker voor jonge power vrouwen

Misschien herinner je je de OG PUMA California nog wel; de 80’s sneaker van de tennisbaan. Toen nog in primaire kleuren en met chunky zool, maar omdat ‘ie er zo tof uitzag werd het al snel een fashion item. De schoen werd meerdere keren vernieuwd en ook nu krijgt de Cali een make-over om het dé perfecte sneaker te maken voor jonge powerwomen die stevig in hun schoenen staan.

20SS_xSP_Selena-Gomez_Cali-Sport-Mix_0245_RGB

Selena Gomez is zo’n vrouw; ze begon als actrice, werd toen artiest en is daarnaast ook nog een succesvolle modeontwerper. Door zichzelf uit te dagen en continu te blijven vernieuwen houdt ze zich scherp en gemotiveerd – daarom is Selena Gomez dan ook het gezicht van de vernieuwde PUMA Cali Sport.

De nieuwe generatie aan vrouwen zijn ook alleskunners; ze studeren, werken en doen daarnaast ook nog aan sport. En dan heb je nog een sociaal leven te onderhouden én familie die je wil zien. Dan moet je geen zorgen hebben om schoenen die niet lekker zitten of die je niet bij elk event aan kan. Je kan ze aan met cargo pants, maar ook een flared broek of een rokje. bij PUMA maakt het leven veel makkelijker voor degene die wel wat comfort kan gebruiken, maar wie er nog steeds fashionable bij wil lopen.

20SS_xSP_Selena-Gomez_Cali-Sport-Mix_1081

De PUMA Cali Sport is daarom lekker comfy door het bekende dikke platform maar toch edgy door de nieuwe opvallende gouden details en charming door de pastelkleuren en de zig-zag veters. De nieuwe Cali komt in twee colorways; een wit/taupe variant met licht roze suede en een zwart/wit variant met lichtgrijze suede.

371202_02_bv

De sneakers komen tegelijkertijd met de geboorte van de PUMA Academy: een on- en offline platform wat PUMA op heeft gestart om jonge vrouwen te inspireren met verschillende classes, zodat ze alles uit zichzelf halen. Met deze twee stappen bewijst het merk maar weer dat zij supporters van female empowerement zijn. De PUMA Cali Sport komt uit op woensdag 6 november en is exclusief te koop bij winkels The Athlete’s Foot & Omoda.

371202_03

 

371202_02