JulianeFalk027

PUMA pakt groter dan ooit uit met inspirerende Academy voor vrouwen

PUMA staat er al jaren bekend om dat zij supporters van female empowerement zijn. Dat bewezen ze al met de #DoYouSessions  waar getalenteerde powervrouwen als Veronica van Hoogdalem en Anna Nooshin workshops gaven om andere vrouwen te inspireren. Nu pakken ze het groter dan ooit aan met hun eigen Academy: een gratis meerdaagse cursus met coaches zoals Shelly Sterk en onderwerpen als stress & social pressure, carrièreplanningen en personal branding. Alles om onze plek in de maatschappij te ownen en onze dromen achterna te gaan.

L_PUMA_ACA_NISALAVIN-6

De #DoYou sessies gingen gepaard met de slogan “The only way to be you is to #DoYou”, waarmee PUMA jonge vrouwen uitdaagt het uiterste uit zichzelf te halen. Één inspirerende dag met talks is natuurlijk al leuk, maar hoe tof is het om meerdere sessies te hebben waardoor meiden gemotiveerd en gefocust blijven op hun goede punten, de voortzetting van hun life goals en hun dromen? Dat is de reden waarom de Academy geboren is.

L_PUMA_ACA_NISALAVIN-130

Dit najaar is het on- & offline platform speciaal voor de ontwikkeling en empowerement van (jonge) vrouwen opgestart. Bij de PUMA Academy wordt er een wisselend lesprogramma aangeboden wat samengesteld is door experts zoals de succesvolle tv-presentatrice Shelly Sterk, die onder andere Shownieuws presenteert. Daarnaast nog één van de bekendste stressdeskundigen van Nederland, Suzan Kuijsten. Zij schrijft boeken, columns en ze geeft lezingen en is daardoor perfect geschikt als coach. Als laatste de vrouwelijke independent artist manager Froukje Bouma, wie voorheen bij SPEC werkte en nu zelfstandig het management van o.a Jiri11, S10 en Joost Klein doet.

L_PUMA_ACA_NISALAVIN-104

Recap kick-off event

Op 5 november vond het feestelijke kick-off event plaats, wat PUMA organiseerde om meer info te geven en om je helemaal geïnspireerd te laten starten met de Academy. Het event werd gepresenteerd door de enthousiaste Veronica van Hoogdalem, voorheen VJ bij TMF, nu al bijna 10 jaar in de race en hét gezicht van de Spotify Woordenschat Podcast. Ook waren de drie motiverende experts en diverse vrouwen uit de PUMA Fam aanwezig zijn, zoals Lauwtje en I am Aisha aanwezig.

Bij het event kregen we een voorproefje op de lessen van de experts; zo moesten we van music manager Froukje Bouma opschrijven hoe we onszelf zagen en zouden willen dat anderen ons zien, deden we een verrassende oefening met de stressdeskundige Suzan Kuijsten en grappige Instagram ontdekkingen met Shelly Sterk. Overal waren lekkere chaps en drankjes te vinden, en natuurlijk de nieuwe PUMA Cali Sport’s . Elk timeshift zat helemaal vol met gedreven vrouwen die elkaar leerden kennen en inspireerden – we gingen gemotiveerd en opgeladen de deur uit, PUMA heeft echt iets neergezet met de Academy.

Als je ook mee wil doen met de gratis online lessen, dan kan je jezelf gratis inschrijven op www.PUMAacademy.nl. Wil jij graag bij de exclusieve meerdaagse, offline colleges met de experts zijn? Schrijf dan een originele motivatie en stuur deze in op dezelfde site. De online cursus start op 15 januari 2020 en de eerste offline class begint in januari en heet ‘Relax! Hoe om te gaan met stress & social pressure?’. Deze colleges lopen door tot april volgend jaar, zodat je voor langere periode gecoacht wordt. Ga voor meer info naar PUMAacademy.nl. Zien we je bij de offline classes?

L_PUMA_ACA_NISALAVIN-37

L_PUMA_ACA_NISALAVIN-43

L_PUMA_ACA_NISALAVIN-47