JulianeFalk027

PUMA pakt groter dan ooit uit met inspirerende Academy voor vrouwen

PUMA staat er al jaren bekend om dat zij supporters van female empowerement zijn. Dat bewezen ze al met de #DoYouSessions  waar getalenteerde powervrouwen als Veronica van Hoogdalem en Anna Nooshin workshops gaven om andere vrouwen te inspireren. Nu pakken ze het groter dan ooit aan met hun eigen Academy: een gratis meerdaagse cursus met coaches zoals Shelly Sterk en onderwerpen als stress & social pressure, carrièreplanningen en personal branding. Alles om onze plek in de maatschappij te ownen en onze dromen achterna te gaan.

JulianeFalk012

De #DoYou sessies gingen gepaard met de slogan “The only way to be you is to #DoYou”, waarmee PUMA jonge vrouwen uitdaagt het uiterste uit zichzelf te halen. Één inspirerende dag met talks is natuurlijk al leuk, maar hoe tof is het om meerdere sessies te hebben waardoor meiden gemotiveerd en gefocust blijven op hun goede punten, de voortzetting van hun life goals en hun dromen? Dat is de reden waarom de Academy geboren is.

JulianeFalk133

Dit najaar is het on- & offline platform speciaal voor de ontwikkeling en empowerement van (jonge) vrouwen opgestart. Bij de PUMA Academy wordt er een wisselend lesprogramma aangeboden wat samengesteld is door experts zoals de succesvolle tv-presentatrice Shelly Sterk, die onder andere Shownieuws presenteert. Daarnaast nog één van de bekendste stressdeskundigen van Nederland, Suzan Kuijsten. Zij schrijft boeken, columns en ze geeft lezingen en is daardoor perfect geschikt als coach. Als laatste de vrouwelijke independent artist manager Froukje Bouma, wie voorheen bij SPEC werkte en nu zelfstandig het management van o.a Jiri11, S10 en Joost Klein doet.

collage PUMA

Nog niet 100% overtuigd? Je kunt je ook eerst opgeven voor het feestelijke kick-off event op 5 november, wat PUMA organiseert om meer info te geven en om je helemaal geïnspireerd te laten starten met de Academy. Het event wordt gepresenteerd door Veronica van Hoogdalem, voorheen VJ bij TMF, nu al bijna 10 jaar in de race en hét gezicht van de Spotify Woordenschat Podcast. Ook zullen de drie experts en diverse vrouwen uit de PUMA Fam aanwezig zijn, zoals Lauwtje en I am Aisha. Als je mee wil doen met de gratis online lessen, dan kan je jezelf gratis inschrijven op www.PUMAacademy.nl.Wil jij graag bij de exclusieve meerdaagse, offline colleges met de experts zijn? Schrijf dan een originele motivatie en stuur deze in op dezelfde site.

JulianeFalk017

Op 5 november vindt het event tussen 15:00 – 20:30 uur plaats in Amsterdam (diverse tijdsblokken). Er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus schrijf je snel in via PUMAacademy.nl of doe mee met onze winactie! Wij mogen namelijk een aantal gegarandeerde plekken weggeven voor de hele Academy, inclusief het kick-off event + de gehele cursus van 3 maanden.

De online cursus start op 15 januari 2020 en de eerste offline class begint in januari en heet ‘Relax! Hoe om te gaan met stress & social pressure?’. Deze colleges lopen door tot april volgend jaar, zodat je voor langere periode gecoacht wordt. Ga voor meer info naar PUMAacademy.nl en laat ons in de comments weten waarom jij een volledige cursus bij de PUMA Academy verdient. Wie weet zien wij jou dan wel op de kick-off!

JulianeFalk026