21SS_ECOM_MF_SP_Prime_RS-Fast-Intro_Q5_FeatureHero_TabMob_1536x866_2

PUMA vult de RS-Fast aan met een colour way voor de binnenstad

De kans dat je eerder dit jaar de release van PUMA’s nieuwe RS-Fast lijn hebt gemist is haast ondenkbaar. Met de geminimaliseerde vormstrip, kleurrijke uitvoeringen & bulky body is deze blikkenvanger te spotten van mijlen ver.

Vanaf 14 oktober released PUMA dan ook eindelijk een nieuwe colourway voor de RS-Fast lijn. De retro sneaker voelt aan als een broodnodige additie voor de komende herst & winterdagen. Het breng namelijk een neonrood accent met zich mee dat genoeg kleurintensiteit draagt om die vroegdonkere avonden te verlichten.

21SS_xSP_RS-Fast-05_Mens_826

De futuristische sneaker met een knipoog naar het verleden laat wederom zien dat het zich niet bevindt in het huidig tijdperk, maar waar we nog naar toe gaan. Bovendien laat de opvolger van eerdere releases binnen het Running System(RS) lijn zien dat je chunky appeal, comfort & snelheid gemakkelijk in één zin samen gaan.

De afwerkingen op de RS-Fast lijkt gelijk te staand met de gelaagdheid van een stad. Met een mesh-constructie, suède afwerking en synthetische overlays vormt het een canvas waarop de rode neon accenten tot leven komen.

De afwerkingen op de RS-Fast lijkt gelijk te staand met de gelaagdheid van een stad. Met een mesh constructie, suède afwerking en synthetische overlays vormt het een canvas waarop de rode neon accenten tot leven komen.

20AW_Social-IG_SP_RS-Fast_2_4x5

Binnen de gehele RS range leent deze grafische sneaker zich het meest voor die lange avonden in de binnenstad omringt door lantaarnpalen, gevels vol neon & verzakte stoeptegels. Het is simpelweg gemaakt voor de aficionados die comfortabel en kleurrijk door het (nacht)leven gaan.

De RS-Fast laat zich niet beperken tot alleen intense colourways. Het brengt namelijk ook een zachtere & minimalistischere kant mee voor man & vrouw. Stroomlijn je stijlpallet met de kleuren zalm, zwart & wit om je outfit clean te kunnen mixen & matchen.

21SS_xSP_RS-Fast-06_Womens_818

Ter ere van de release van de nieuwe colourway is er een game ontwikkeld waar ook jij aan kunt participeren. Het spel is simpel; klik op deze link en wordt doorverwezen naar de Instagram Game Filter. Je rijdt hierbij in een auto over de weg, probeert zoveel mogelijk PUMA RS-Fast sneakers te verzamelen en dan moet je nog de verkeersborden zien te ontwijken. Ben jij degene die alle patta’s kan verzamelen? Speel dan nu PUMA’s RS-Fast game, en laat met je behendigheid en high score zien dat jij faster bent dan Hanwe of Défano.

De nieuwe colour way van PUMA RS-Fast komt 14 oktober uit en is te vinden in The Athlete’s FootSneakerdistrict. Ben jij snel genoeg?