drew

Deze raptalenten uit Rotterdam e.o. moet je in de gaten houden

We hebben love voor alle strijders in de game die keihard blijven gaan tijdens deze bizarre periode. Daar horen natuurlijk ook de artiesten bij die nog niet zo lang bezig zijn, maar wel lekker gaan. Met Rotterdam en omgeving als decor, zien we deze talenten hun shine pakken:

Drew


View this post on Instagram

✌🏼✌🏼 – Blijf Late Night streamen en delen! ❤️🌙

A post shared by Drew 🤴🏻 (@ditisdrew) on


De jonge prins van Rotterdam Airlines dropte in september vorig jaar zijn eerste tune ‘Title’ en ging eigenlijk meteen al hard. Met tracks als ‘Verrassen’ en ‘Way Up’ bewees Drew dat hij gemaakt is om artiest te worden. Met een Golden Lemon Talent Award 2019 in de pocket laat Drew begin januari zijn skills zien in een sessie van 101Barz en voor Valentijnsdag geeft hij zijn fans een kadootje met de zoete ‘Hello’ (ft. Jairzinho, prod. by Jespy). Op z’n laatste release ‘Late Night’ horen we een sexy side van Drew. Deze guy is lyricaal heel sterk, heeft een warme sound en een harde flow, bestemd voor succes. Hou ‘m in de gaten!

 

ICE


Inmiddels ge-signed bij Trifecta (label van Ali B.) is ICE geen new kid, maar dropte hij z’n eerste tune ‘Smith & Wesson’ (prod. by Beng) wel pas begin vorig jaar. Hij heeft collabs met pioniers als Kevin en uiteraard met de big man Ali B. himself. Slapen op deze man is dus geen optie meer.

 

Qlas & Blacka
qb
Voor Qlas & Blacka is het succes heel snel gegaan. Vorig jaar kwamen ze in de aandacht met hun scherpe drill-tunes en inmiddels hebben ze een featuring met de GOAT Ronnie Flex ‘Online/Offline’ (prod. by Jordan Wayne). Het album ‘Project 24’ kwam eerder deze maand binnen op de eerste plek in de Album Top 100, dus de verwachtingen van deze jonge mannen zijn erg hoog. Ga ze checken!