RBSS WEBSITE CONCEPT

Red Bull Sound Select zet jou op de gastenlijst voor een paar van de sickste showcases van het jaar

Dat Red Bull creatief talent omarmt is niks nieuws. Op muzikaal vlak heeft de rode stier de afgelopen jaren enorme stappen gemaakt; zo hebben ze in meerdere wereldsteden de Red Bull Studios, waar opkomend talent kosteloos gebruik mag maken van state of the art equipment.
Red Bull Sound Select is een wereldwijd initiatief waar veelbelovend talent op de eerste plek staat en samen met grote headliners in intieme kleine venues spelen voor een exclusief publiek.

Vorig jaar kregen we shows met o.a. Clams Casino, Hef, Sevn Alias en Typhoon, maar dit jaar pakt Red Bull het net iets anders aan met 3 shows en 3 steden in 3 dagen!

Ook dit jaar zijn er weer headliners: JUICE – Mocromaniac en Fresku – zijn te zien bij alledrie de shows. Daarnaast heeft Top Notch als curator 6 nieuwe talenten geselecteerd die je de aankomende jaren ongetwijfeld vaker gaat horen. We noemen een Yung Nnelg, de mannen van ANBU, Sammie Sedano, Latifah, Rollan en Idaly.

Al deze acts zijn verspreid te zien op drie shows, in drie steden. Op 23 mei zijn JUICE, Yung Nnelg en Latifah te zien in Tilburg. Op 24 mei komen JUICE, Idaly en Rollán naar Amsterdam en op 25 mei staan JUICE, ANBU en Sammie Sedano in Rotterdam.

Het beste van alles? De shows zijn helemaal gratis. Het enige dat jij moet doen is even snel RSVP’en en op tijd voor de deur staan. De kleine intieme zalen zitten gauw vol dus ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Snel wezen dus.

Wil je gaan gaan? Klik dan op de banner van de show waar jij graag naar toe wilt gaan. BE QUICK!

23 MEI, TILBURG

RBSS WEBSITE TILBURG

24 MEI, AMSTERDAM

RBSS WEBSITE AMSTERDAM

25 MEI, ROTTERDAM

RBSS WEBSITE ROTTERDAM