stagiaireoproep_sep2017

Word redactiestagiair bij het tofste lifestyle en hiphop magazine

Kan jij schrijven? Ben jij in je vriendengroep diegene die altijd met de jokes komt? Ben jij diegene die altijd nét iets te lang doorgaat op een ‘would-you-rather’ dilemma? Ben je op zoek naar een stage vanaf januari/februari? Wil je de wereld veranderen? Stop dan met zoeken: we hebben de perfecte stage voor je.

BALLINNN’ is namelijk momenteel opzoek naar nieuwe redactiestagiaires vanaf februari 2020. Het gaat hier om een full-time stage, vanaf februari 2020, waarvoor een stagevergoeding beschikbaar is. Wat dat inhoudt? Een stage bij het tofste lifestyle en hiphop magazine in Nederland. Je bent altijd op de hoogte van het allernieuwste hiphop nieuws. Inspirerende voorgangers. De tofste stage ooit.

Onze ideale redactiestagiair:

– Is student aan een HBO/WO opleiding die zich richt op communicatie/media/journalistiek
– Bezit een creatieve geest en is niet bang om actief mee te denken
– Heeft alle spelfouten in deze stageoproep inmiddels al ontdekt
– Heeft niet onder een steen gelegen, zit bovenop nieuwtjes en ontwikkelingen
– Kan zich goed inleven
– Kan foutloos Engels lezen en schrijven
– Is leergierig en staat daarom open voor feedback en input
– Kan tegen een hoge werkdruk en is bestand tegen stress
– Gevoel voor humor is een vereiste

De werkzaamheden omvatten o.a.:

Het dagelijks bijhouden van het nieuws, ontwikkelingen en trends. Daarbij schrijf je artikelen en vertaal je Engelse content naar het Nederlands. Binnen BALLINNN’ kan je worden gevraagd om mee te doen aan brainstormsessies die bepalend zijn voor contentstrategie. Dus nogmaals: meedenken en creatief zijn is een pre.

Daarbij is het goed mogelijk dat je vaste rubrieken, editorials of interviews bedenkt die je zelf ook af kan nemen. Opiniestuk schrijven omdat je je afvraagt hoe het kan dat alle terroristen paspoorten laten slingeren? Kan. Jouw favoriete opkomende hiphop artiest belichten? Kan. High worden met je favoriete Amerikaanse artiesten? Kan.

Ben jij al een deel van je vrienden kwijt omdat je ze steeds verbetert op spelling? Herken jij jezelf in de visie en het profiel? Heb jij de spelfouten al uit deze vacature gehaald en klaarstaan om als bijlage op te sturen naar nina@ballinnn.nl? Wacht dan niet langer.

Stuur ons een mailtje op het bovenstaande adres, maar wees creatief. Een CV + de saaie brief die je naar alle andere mogelijke stageplekken stuurt hoeven wij niet. Verkoop je zelf een beetje. Laat zien wat je kan maar, bovenal, wie je bent. En vergeet niet ‘redactiestage’ te vermelden in je onderwerp.