Schermafbeelding 2020-01-06 om 11.00.10

Ricky Gervais roast iedereen helemaal af bij Golden Globes

Dit weekend vonden de Golden Globes plaats, die gehost werd door Ricky Gervais. Hij heeft harde, zwarte humor en dat werd maar weer duidelijk tijdens zijn speech. Hij roaste iedereen in de zaal, en nog ver daar buiten in Hollywood helemaal af over het feit dat ze helemaal niet zo bewust bezig zijn als ze denken. En die gezichten spraken boekdelen.

sub-buzz-4849-1578278357-1

Normaal geven alle sterren namelijk nog een politieke, maatschappelijke boodschap mee maar dat vond Ricky Gervais allemaal maar fake. Ze werden met de neus op de feiten gedrukt: “You’re in no position to lecture the public about anything. You know nothing about the real world.”
Hij noemde de sterren hypocriet, omdat ze wel lekker bewust en heilig proberen te doen tijdens hun speech, maar tegelijkertijd alles doen voor geld en macht. “Well, you say you’re woke, but the companies you work for…unbelievable. Apple, Amazon, Disney. If ISIS started a streaming service, you would call your agent, wouldn’t you?”

De gezichten in de zaal betrokken al snel en het ongemak was vanaf thuis op de bank te voelen. Hij vroeg ze dan ook niet meer met een nep-woke speech te komen: “So if you do win an award tonight, don’t use it as a platform to make a political speech, right? You’re in no position to lecture the public about anything. You know nothing about the real world. Most of you spent less time in school than Greta Thunberg”.