Rihanna en Drake

Rihanna en Drake herenigen op zijn bday party en bestellen Maccie

Drie jaar geleden gingen Rihanna en Drake uit elkaar, maar blijkbaar zijn de twee nog even goede vrienden. Morgen wordt Drake al weer 33 jaar en dat vierde hij gisteren al met een dik feest in de club Poppy in West Hollywood. Hij nodigde zijn vrienden uit en één daarvan is Rihanna, wie naar zijn feestje kwam om zijn verjaardag met hem te vieren.

Volgens E! News bleef RiRi samen met een aantal vriendinnen tot het einde: “She was with two girlfriends and was escorted to Drake’s table by security. Her and Drake were talking for a while and were smiling and laughing. It seemed like a very pleasant interaction and they looked like they were having fun together as friends.”

rs_634x1128-191022142641-634-lyrica-anderson2-mv-102219

Ook is er een video opgedoken, die vriendin Lyrica Anderson maakte, waarin Ri dansend te zien is. Er was genoeg drank bij het feestje aanwezig, er vlogen flessen Dom Perignon, Don Julio 1942 en Hennessy in de ronde. En ook sterren eten vette chaps na het uitgaan: ze bestelde McDonald’s frietjes en kipnuggets om de avond mee af te sluiten. Deze bleken speciaal voor RiRi’s crew te zijn trouwens. De muziek werd geregeld door Dj Premier en Balthazar Getty.

rs_634x1128-191022142641-634-lyrica-anderson-mv-102219

De twee hadden naast een relatie, ook een aantal samenwerkingen: ‘What’s My Name’, ‘Too Good’ en ‘Work’. De reden van de hereniging is waarschijnlijk niet door een eventuele nieuwe samenwerking, want onlangs vertelde Rihanna nog dat ze dat voorlopig niet van plan is: “Not anytime soon, I don’t see it happening. Not on this album, that’s for sure.” 

Toch is het niet helemaal onmogelijk, want de hereniging is al een grote stap. Vorig jaar vertelde Rihanna nog aan Vogue dat ze namelijk totaal geen vrienden meer zijn: “We don’t have a friendship now, but we’re not enemies either. It is what it is.”

Wie weet krijgen we dus toch nog ooit nog die gouden collab.

Schermafbeelding 2019-10-23 om 14.13.13