Schermafbeelding 2019-08-06 om 10.52.25

Rihanna shinede dit weekend tijdens Crop Over in outfit van Nederlandse designer

Afgelopen weekend vond Crop Over plaats op het geboorte-eiland van Rihanna, Barbados. Ieder jaar staat de zangeres zelf ook tussen de menigte te dansen om het einde van de oogst van suikerriet de vieren.

De traditie bestaat al 200 jaar lang; voor een paar weken worden er carnavalsfeesten gehouden en aan het eind is er ‘Grand Kadooment’, een kleurrijke parade met muziek en dans. Vorige jaar droeg Rihanna hier diamanten pakjes maar dit weekend had RiRi gekozen voor een roze pakje van de Nederlandse designer David Laport.

Aan het AD vertelde de mode-ontwerper dat hij een e-mail kreeg van haar styliste waarin stond dat Rihanna de jurk op Instagram gezien had en deze graag aan wilde tijdens Crop Over. De jurk was toen alleen niet in Amsterdam, en dus hebben ze snel een nieuwe gemaakt: “Toevallig was de betreffende jurk niet bij ons in het atelier in Amsterdam, want die zat nog ergens vast bij de douane in Amerika nadat ie voor een fotoshoot was gebruikt. Dus toen hebben we gewoon een compleet nieuwe jurk voor haar op maat gemaakt”.

Check hieronder een aantal van haar vorige looks op Crop Over Festival.


Dit bericht bekijken op Instagram

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op


Dit bericht bekijken op Instagram

I 💚 @zuluinternational

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

Bron:AD