rihanna-krijgt-humanitaire-prijs-van-universiteit-harvard

Rihanna wees Super Bowl Halftime show af voor Colin Kaepernick

De Super Bowl is misschien wel één van de grootste sport evenementen in de wereld. Het event trekt altijd miljoenen kijkers en is ongetwijfeld de sport finale die de meeste kijkers trekt. Bij de Superbowl hoort natuurlijk een iconische half-time show. Denk aan het moment met Janet Jackson’s titties en Justin Timberlake of die ene keer dat Beyonce nieuw leven blies in Destiny Child.

Je lijkt dus bijna wel gestoord als je een mogelijkheid afslaat om de Super Bowl Halftime show te doen. Toch deed Rihanna het en haar reden was Colin Kaepernick. RiRi werd namelijk dit jaar benaderd om de show te doen in Atlanta. Bronnen rondom Rihanna vertellen het volgende:

“The NFL and CBS really wanted Rihanna to be next year’s performer in Atlanta. They offered it to her, but she said no because of the kneeling controversy. She doesn’t agree with the NFL’s stance.”

Als het je is ontgaan, Keapernick was de NFL-speler die in 2016 als eerste knielde tijdens het Amerikaanse volkslied, als protest tegen de gekke acties van Donald Trump en om zijn onvrede te uiten over het politiegeweld. Deze actie zorgde voor veel commotie in het land. Trump vond dat Kaepernick de Amerikaanse vlag en zijn Militairen beledigde en maande clubeigenaren aan om spelers die knielden voortaan te ontslaan.