Ronnie

Ronnie Flex gaat middelbare scholieren helpen met hun studiekeuze

Good guy Ronnie Flex back at it again. We horen het hem altijd zeggen ‘Doe je best op school’, maar Ronnie voegt nu daad bij het woord. Hij gaat namelijk middelbare scholieren helpen met hun keuze voor een vervolg opleiding.

Ronnie doet dit alles in het kader van de campagne ‘Geslaagd… én door!’ Hierbij maken geslaagden bovendien kans op prijzen: een reischeque van € 2.000,-, de betaling van € 2.000,- collegegeld of een jobcoachsessie ter waarde van € 2.000,-. Daarnaast liggen er ruim tachtig cheques voor de inrichting van een ‘studie-proof’ kamer van € 800,- klaar.

Ronnie gaat op 13 juni live op Instagram om een aantal mensen te feliciteren met deze prijzen. 13 juni is namelijk de dag dat 200.000 hun uitslag te horen krijgen. Dus mocht je geslaagd zijn, dan kun je wellicht een persoonlijke felicitatie van Ronnie verwachten.

Als je nog wilt meedoen aan deze actie moet je naar de website van de Rabobank gaan en je zelf opgeven. Dit kan tot en met 14 juni. Op de site moet je aangeven wat je vervolg stap gaat zijn betreft schoolkeuze. Hierbij zijn vier categorieën: reizen, studeren, op jezelf gaan of werken. In elke categorie zijn prijzen te winnen.