Schermafbeelding 2020-04-30 om 09.43.54

Rotterdamse artiesten komen met online bevrijdingsfestival

Het is volgende week Bevrijdingsdag op 5 mei. Normaal gesproken zou je misschien lekker gaan dansen op een festival in de zon maar dat zit er nu niet in. Daarom komen een aantal Rotterdamse artiesten met een online editie van bevrijdingsdag ‘Rotterdam At Home Festival 2020’, vol met acts van artiesten en dj sets.

RAHF-POST-ARTISTS2

Het festival wordt ook georganiseerd omdat wegens de coronacrisis de kunst en cultuur sector flink geraakt wordt. Artiesten kunnen niet optreden, deejay’s hebben geen set en clubs geen feesten. Er gaat niet alleen veel geld verloren, maar ze kunnen ook hun ambitie niet meer uitoefenen. Daarom is het fijn voor artiesten als ze weer even kunnen doen waar ze voor leven.

RAHF-POST-ARTISTS4De artiesten die op het online festival te zien zijn, zouden eigenlijk een clubtour hebben. Met de online versie kan de doelgroep van hen toch nog los gaan op hun favoriete muziek. Op de line-up staan de Rotterdamse talenten Cry, Elijah Waters, Amy Mi Yu, Maximili, The Couch Soundsystem, Sammie Sedano, Matt Bonilla, Doris Bae, Mo Jakob, Often, Hyptonize soundsystem, Blaize & Darryl Antunez, Mopperatchi, Slimsalabiem en Th’Acquisition. Erbij zijn? Het event vindt komende dinsdag op 5 mei plaats tussen 14:00 uur en 22:00 uur.

RAHF-POST-LINEUP-2