New Yorrk city

RyanAir gaat binnenkort vluchten aanbieden naar New York City voor 175 euro

Je natte Amerikaanse wanderlustdroom wordt dit jaar nog werkelijkheid! Vanuit onze Zuiderburen is er namelijk zalig nieuws. De marketing director van Ryanair maakte gisteren bekend dat de luchtvaartmaatschappij binnenkort transatlantische vluchten gaat aanbieden zonder hun concept te verloochenen. Gewoon voor een schijntje vliegen dus, maar dan iets verder.

Het enige dat hiervoor nodig is, is een collab tussen Ryanair en de luchtvaartmaatschappijen Norwegian en Aer Lingus, zij bieden namelijk vluchten naar de Verenigde Staten aan. Logischerwijs zal met deze hele reis een tussenstop gemoeid zijn, bijvoorbeeld in Ierland. Van België naar Ierland vlieg je dan via Ryanair en van daaruit verder naar the States met Aer Lingus of Norwegian, terwijl alles voor je geregeld wordt (denk aan: één ticket en een zorgeloze overgang van je bagage).

Maar hoe komen we dan op een prijs van €175,-? Een reisje België – Ierland kost gemiddeld €75,- en daarbij tel je de vlucht naar New York (€100,-) op, you do the math. Een addertje onder het gras is hierbij wel dat Norwegian, volgens La Libre, geregeld de grenzen van de legaliteit aftast. Eerder werd de organisatie al beschuldigd van social dumping; een verschijnsel waarbij goedkope arbeidskrachten uit ontwikkelingslanden voor het echte werk worden ingehuurd.

Afbeeldingsresultaat voor new york city

Koop jij echter je kleding bij Primark of berijdt jij voor de fun olifanten in Azië, dan hoef je alleen nog maar te wachten op september – dan zijn deze goedkope vluchten beschikbaar op de site van Ryanair, joe.

Source: Flair