unnamed (1)

S10 dropt eigenzinnig debuutalbum ‘Snowsniper’

Vandaag is het eindelijk zover: S10 releast haar debuutalbum, op haar verjaardag by the way. De 19-jarige zangeres/rapper dropte afgelopen twee jaar meerdere EP’s als ‘Lithium’, en is nu klaar voor de volgende stap. Ze brengt haar eigenzinnige debuutalbum ‘Snowsniper’ uit met samenwerkingen met o.a Willem, Yung Nnelg en Sor.

Begin dit jaar bracht S10 haar EP ‘Diamonds‘ uit en daarna werd ze afgelopen zomer voor veel festivals als WOO HAH! gevraagd. Nu is de fijne zomer voorbij, maar gaat ze gewoon door met optreden; s10 start deze maand met haar ‘Snowsniper’ tour.

unnamed

Het album is een kunstwerk met alle oprechte gevoelens, diepe teksten, originele beats en doordringende klanken. Op het album werkt ze samen met een aantal grote artiesten: Willem, Kraantje Pappie, Yung Nnelg, Jayh en Sor. Die laatste zit net zoals S10 bij het label Noah’s Ark, en heeft ook de beats van de collab gemaakt. De andere producties zijn gedaan door Sim Fane, die haar vaste producer is, en Ramiks, Morgan Avenue en Dayme hebben er ook nog aan meegewerkt.

S10 staat bekend om haar thema’s die ze behandeld in haar muziek; ze breekt taboes door te praten over mental health, heftige emoties en haar gedachtes. ‘Snowsniper’ is net even anders, het gaat nog steeds over dezelfde onderwerpen maar is wel gemaakt voor iedereen. Dat is te merken door de wat luchtige manier van het behandelen van diezelfde onderwerpen. Het album gaat volgens haar zelf over eenzaamheid, zoektochten, camoufleren en naar vrede streven. S10 gaat dit najaar op tour, en dat belooft heel hard te worden met deze nieuwe plaat – kaartjes haal je hier.


Dit bericht bekijken op Instagram

Deze vrijdag komt mijn debuut album SNOWSNIPER uit!!!!!! Sound on 👀

Een bericht gedeeld door S10 (@s10s10xx) op