Schermafbeelding 2019-10-04 om 16.37.11

S10 zet haar succes door met ‘Alleen’ video

De 18-jarige rapper S10 is lekker bezig. Onlangs dropte ze nog de track ‘ Laat Mij Niet Gaan’ met daarbij hele mooie visuals en nu komt ze een paar weken later met ‘Alleen’. En ook die video is weer een kunstwerkje.

S10 maakt muziek over belangrijke, taboedoorbrekende onderwerpen als angst, depressie en mental illness. ‘Alleen’ lijkt ook weer te gaan over diepere onderwerpen als angsten en eenzaamheid. In de dromerige video zien we haar o.a verdwaald rondlopen in een doolhof. Het is één van S10’s favoriete nummers van haar aankomende album, zo laat ze op Instagram weten, en dat is veelbelovend.


Dit bericht bekijken op Instagram

1 VAN MIJN FAVE TUNES VAN HET ALBUM IS NU ONLINE!!! ‘ ALLEEN ‘ LINK IN BIO 😍😍

Een bericht gedeeld door S10 (@s10s10xx) op

Begin dit jaar stond ze nog op Noorderslag, daarna ging ze allerlei festivals als In To The Great Wide Open, Paaspop, WOO HAH! en Welcome To The Future af. Nu gaat ze op tour na haar EP “Diamonds’ uitgebracht te hebben. Het album zal binnenkort uitkomen en daarom brengt ze langzaam maar zeker nieuwe tracks los. Ze staat dit najaar onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Enschede en Tilburg. Wees erbij.