Thumbnail

Sarita Lorena en Chun stylen outje voor hun vader

Wat zou jij je vader laten aantrekken als jij ‘m mocht dressen? Sarita Lorena en Chun Sensei mochten dit doen voor Snipes en creëerde hun ultieme outje voor hun vader. Dit natuurlijk omdat het gisteren vaderdag was; de dag waarop we even beseffen hoe blij we met onze vader zijn, of er even bij stilstaan dat sommigen geen vader hebben. Sarita en Chun mochten van Snipes hun vader in een outift naar keuze stylen, en hielden meteen een fotoshoot.

De vaders kregen de outfit die hun kind hun had aangetrokken, en in de fotoshoot zie je wat het eindresultaat geworden is. We zien een bucket hat, grote sunnies en een Karl Kani polo bij Chun’s vader en Sarita koos voor een Carharrt sweater, gouden ketting en neongele Puma’s. Het zijn niet de outfits die de mannen normaal gesproken dragen, en juist dat maakt het concept zo leuk.

In de video benoemt Sarita Lorena wat zij zo waardeert aan haar vader. Hij laat haar altijd zien hoe trots hij is op de zangeres, en toont ook nog eens oprechte interesse over haar carriere. Bij Chun is het zo dat zijn (stief)vader hem volledig vrijlaat en hem laat doen wat hij wil doen. Check de beelden van de making of van de shoot hieronder.