Sarita Lorena

Superster Sarita Lorena geeft major keys in opvallende PUMA RS-X3 PUZZLE

In de nieuwe videoserie van PUMA geven succesvolle creatieven hun keys, tips en tricks aan de volgende generatie mee. Eerder kon je Défano Holwijn en Nesim al zien, vandaag is het tijd voor powerwoman Sarita Lorena om haar major keys met je te delen.

Processed with VSCO with au5 preset

Sarita Lorena is een super getalenteerde en creatieve zangeres die met haar zwoele stem zowel Portugees, Spaans en Nederlands zingt. Ze heeft al een hit met Ronnie Flex op haar naam staan met ‘Haal Me Naar Boven’, maakt de lekkerste latin dans nummers en maakte een verrassende collab met Adje. Kortom, ze is een veelzijdige zangeres waar we nog veel van kunnen leren. Vandaag geeft ze dan ook haar geheime gems; vindt één ingredient wat jouw werk zo saucy maakt, waarmee je showt dat je echt origineel bent. Daarnaast moet je volgens haar een beetje schijt hebben en gewoon om hulp en tips vragen van anderen, zo kom je het meest ver. De zelfverzekerde zangeres geeft zichzelf altijd motiverende peptalks, en dat geeft ze ook mee aan andere opkomende artiesten.

Processed with VSCO with a2 presetDe sneakers die Sarita Lorena aan heeft in de video komen uit de nieuwe PUMA RS-X Puzzle Pack – ze draagt ze in een roze colorway die bijna nét zo extra is als haarzelf. Suikerspin roze, een chunky zool, verschillende texturen en tinten zorgen voor een bold look.

De PUMA RS-X Puzzle is nu te koop bij onder andere The Athlete’s Foot, Sneakers, Take-Off en Sneakerdistrict. Check de inspirerende video en nog meer beelden van Sarita’s all-pink outfit hieronder.

Processed with VSCO with a2 preset

Processed with VSCO with au5 preset

Processed with VSCO with au5 preset