Schermafbeelding 2020-06-16 om 20.11.29

Saweetie’s nieuwe single ‘Tap In’ is alles wat je nodig hebt deze zomer

Saweetie, een van de grootste vrouwelijke rappers van dit moment. Ze had altijd al een liefde voor poëzie, en gebruikte dit na haar studie communicatie voor in haar raps. Ze ging al snel viral met haar Insta sessies en nu stopt ze maar niet met muziek droppen. Dat vinden wij niet erg. Vandaag is Saweetie terug met een echte zomer single: ‘Tap In’.

Saweetie-Photo-By-Brandon-Almengo-

Diamonté Harper, de echte naam van Saweetie, heeft onlangs haar nieuwe mixtape ‘Pretty Bitch Music’ aangekondigd dat in juli aankomt, en in aanloop daarnaartoe brengt ze nu een nieuwe single uit. Heb je op haar geslapen? Dan herken je Saweetie’s nummer ‘My Type’ vast wel die vorige zomer een grote hit was. Het werd een gouden plaat en debuteerde op de Billboard Hot 100-hitlijst. Op TikTok is ‘My Type’ momenteel ook nog veel te horen. Nu staat er een nieuwe zomer anthem voor ons klaar met ‘Tap In’; het is alles wat je nodig hebt tijdens het liggen op het strand, in het zwembad te hangen, drankjes doen en cruisen in de auto.


Dit bericht bekijken op Instagram

a bad b*tch gotta be consistent!

Een bericht dat is gedeeld door @ saweetie op

Dus zorg voor wat koude drankjes thuis, ga op je balkon in de zon liggen en beluister Saweetie’s nieuwe muziek voor het echte zomergevoel. Maak je daarnaast klaar voor ‘Pretty Bitch Music’, want deze single is veelbelovend voor haar komende project.

TapInOfficial