senio4k

Dit is waarom je SENIO4K in de gaten moet houden

Van sommige rising stars is het misschien maar beter dat je ze op je radar houdt. En dat geld in dit geval voor multi-disciplinairy artist SENIO4K. Hij is van alle markten thuis, komediant, filmmaker, presentator, host, content creator en muzikant. Hij is nog maar achttien jaar maar wist al naam te maken met zijn skits en memes op insta, zijn youtube-show ‘Nek je die?’ en zijn nog maar prille muziek carrière. Wij duiken dieper in het leven van Arsenio, of te wel SENIO4K.

Dit bericht bekijken op Instagram

♥️😡

Een bericht gedeeld door SENIO 4DUIZEND. (@senio4k) op

Waar het voor hem allemaal begon was, met het maken van skits op insta toen hij 15 jaar was, je kan hem misschien herkennen van zijn ‘adlibs van rappers’ of ‘producer tags’ sketch maar is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigd presentator voor zijn eigen youtube-show ‘Nek je die?’.

Voor NJD gaat hij onder andere de straat op interviewt hij de mensen over van alles en nog wat, wat met de culture te maken heeft. Zijn laatste interview was in Hoofddorp backstage bij planet Acid.

En dat is niet het enige wat hij in zijn mars heeft, hij is namelijk ook een muzikant. Zijn muziekstijl is te omschrijven als gimmicky in een (guitar) trap jasje. Zijn laatste twee releases ‘Air Max 95’ en ‘Whoopin’ heeft hij in zijn eigen homestudio waar hij tevens ook veel van zijn skits opneemt.

Air Max 95 heeft een speciale betekenis voor Arsenio, de tune is geïnspireerd op de Nike schoen en heeft naar zijn zeggen, hem een rapper gemaakt. De tune is een speelse gitaar-trap tune die gemaakt om op te viben. AM95 heeft hem hongerig gemaakt om meer te tunes te releasen. We kunnen nog veel verwachten van dit aanstormende talent, but you heard it here first. SENIO4K is up next!