SFB.jpg

SFB komt voorlopig niet vrij

Het leek er even op dat ze een kans hadden, maar de arrestatie van Frenna en Priceless blijft staan. De advocaat van de twee had vorige week om hun vrijlating gevraagd, maar dat verzoek is genegeerd.

Naast de twee zit ook KM vast, alledrie op verdenking van betrokkenheid bij een seksfilmpje met een minderjarige. Vorige week oordeelde de rechter-commissaris dat de drie nog dertig dagen vast moesten zitten. Afgelopen vrijdag heeft hun advocaat gevraagd om vrijlating van Frenna en Priceless, volgens hem is er geen bewijs dat Frenna en Priceless zich schuldig hebben gemaakt aan seks met een minderjarige of aan het maken en verspreiden van kinderporno. Toch heeft de rechter-commissaris besloten hen niet vrij te laten.

Er werd niet om de vrijlating van KM gevraagd omdat hij als enige heeft toegegeven daadwerkelijk seks gehad te hebben met het toentertijd 15-jarige meisje. KM was toen 17 jaar.

Ondertussen vonden de moeders van het meisje en de rappers, volgens de NOS steun bij elkaar. Zij pleitten allemaal voor vrijlating van de rappers, zodat ze de zaak achter zich kunnen laten. De aanklacht, die de moeder van het meisje na alle commotie in 2015 indiende, is op 1 januari sowieso al ingetrokken.

Bron: 3voor12