Wees SMART en creeer wat kleur met de nieuwe WiZ lighting

Ken je dat gevoel, wanneer iemand in de avond bij jouw thuis aankomt en het aanvoelt alsof zij net bij de tandarts zijn gearriveerd. Waarschijnlijk niet want je had het zelf totaal niet door. Zelfs als je dit niet had beseft, vanaf nu hoef je dit nooit meer iemand en jezelf aan te doen. Want met Signify’s nieuwe WiZ slimme verlichting heb jij voortaan de stemming en sfeer in huis.

We weten allemaal dat licht een spelende factor is bij het creëren van een aangename setting. Daarbovenop is de vraag naar personalisatie hoger dan ooit van tevoren. Een zwaarwegend nadeel is dat het customizen van je chill omgeving vaak met een aardig prijskaartje komt. Met Signify voorheen bekend als Philips Lighting is dit niet meer het geval. De gehele selectie van WiZ is namelijk ontzettend toegankelijk geprijsd & makkelijk te bedienen.

WIZ_insitu_A60_iPhone_FLOORLAMP-1536x1024-3

Met een absurd lage instapprijs kun je de winterdagen doorbrengen in jouw idyllische ambiances. Het beste van dit is dat je geen engineer in electronica hoeft te zijn. Het is simpelweg Plug N Play en je kunt sferen creëren. Wil je subtropische dineren maak je eetkamer dan kaarslicht oranje, ga je voor een moody psychedelische sound in de studio, illumineer je lampen dan naar sangria violet. Either way heb jij de controle van kleur in je hand, want de nieuw lampen van WiZ zijn SMART en werken intuïtief.

JarreauComfort is hierin onmisbaar, want wie wilt constant handmatig een nieuwe kleur gaan kiezen. Download simpelweg op je smartphone de WiZ app en creëer met lichtstanden licht voor ieder tijdstip van de dag. Via een wifi netwerk heb je direct toegang to alle WiZ apparaten en kun je je medebewoners uitnodigen tot het systeem. Heb je problemen met de wi-fi omdat iedereen thuis werkt, dan komt de seamless Bluetooth paring perfect van pas. Deze trouwe functionaliteit lijkt tussen neus en lippen door te komen, maar is perfect in een tijd waar cybercriminaliteit loert. Naast lichtkwaliteit biedt WiZ namelijk een privacy veilig systeem.

Wil je toch wat milieubewuster omgaan met je elektriciteit consumptie, dan plaats je de WiZ Motion Sensor. Met een vooraf geprogrammeerde instelling zullen de lichten automatisch aangaan. Check hier een video van hoe Appie Mussa het gebruikt.


View this post on Instagram

A post shared by Apson (@appiemussa)

De nieuwe serie slimme verlichting van Signify komt in een extensieve range met een varia aan fittings & accessoires. Nu hoef je jouw obscure retro designer lamp niet op te geven. De WiZ collectie is onder andere beschikbaar bij Mediamarkt.

Advertisement